Αιχμές στην Ηπατολογία : Ιογενείς Ηπατίτιδες

13 Απριλίου 2024 Αμφιθέατρο Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Αθήνα Επισκεφθείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος

Λεπτομέρειες

2η Εκπαιδευτική Διημερίδα Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις : θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές

12-13 Απριλίου 2024 Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα Επισκεφθείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος

Λεπτομέρειες

Παράταση προθεσμίας υποβολής εργασιών για το 22ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο

Η Οργανωτική Επιτροπή του 22ου Πανελληνίου Ηπατολογικού Συνεδρίου αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή εργασιών. ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21 Φεβρουαρίου 2024. ΕΔΩ μπορείτε να υποβάλετε την εργασία σας!

Λεπτομέρειες

Live Webinar “Επιπλοκές Πυλαίας Υπέρτασης : Συζήτηση Περιπτώσεων”

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος διοργανώνει σειρά online εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με δωρεάν συμμετοχή. To πρώτο webinar, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00 με θέμα “Επιπλοκές πυλαίας υπέρτασης: συζήτηση περιπτώσεων“ ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή εδώ: https://www.e-myrtaly.gr/gr/eemh-webinar1 Σύντομα θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Λεπτομέρειες

Προκήρυξη υποτροφιών εξωτερικού για μετεκπαίδευση στην Ηπατολογία για το έτος 2024

Το Δ.Σ. της ΕΕΜΗ προκηρύσσει για το έτος 2024 τη χορήγηση 2 υποτροφιών μετεκπαίδευσης στην Ηπατολογία σε Κέντρο του εξωτερικού με διάρκεια ένα έτος. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 20 Φεβρουαρίου 2024. Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Λεπτομέρειες

Προκήρυξη υποτροφιών εσωτερικού για μετεκπαίδευση στην Ηπατολογία για το έτος 2024

Το Δ.Σ. της ΕΕΜΗ προκηρύσσει για το έτος 2024 τη χορήγηση 2 υποτροφιών μετεκπαίδευσης στην Ηπατολογία σε Κέντρο της Ελλάδας με διάρκεια ένα έτος. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 20 Φεβρουαρίου 2024. Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Λεπτομέρειες

Ανακοίνωση για οικονομική ενίσχυση συμμετοχής νέων μελών ΕΕΜΗ στο ILC 2024

Το Δ.Σ. της ΕΕΜΗ ανακοινώνει την απόφασή του να στηρίξει οικονομικά με το ποσό των 1000€ για έκαστο από τρεις (3) νέους ερευνητές-μέλη της ΕΕΜΗ (εγγεγραμμένα έως σήμερα) για την παρακολούθηση του International Liver Congress 2024, που πρόκειται να διεξαχθεί τον Ιούνιο 2024 στο Μιλάνο. Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

Λεπτομέρειες

Υποβολή εργασιών για το 22ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο

Μπορείτε να υποβάλλετε την εργασία σας για το 22ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στα Χανιά στις 24-27 Απριλίου 2024 πατώντας ΕΔΩ έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024.